dinsdag 14 september 2010

Een tijd niks gedaan de oorzaak was een behoorlijke longontsteking twee kuren en prednison maar ben nog steeds erg gauw moe.
Nu na 6 weken begin ik weer wat te doen .Ik zal wat foto,s van de afgelopen tijd er bij doen. Van Dordja haar laatste oppas dag bij Omi aan het cakejes maken,ze is nu 4 jaar en dus naar school.
ook nog een foto van een jas die ik 5 jaar terug voor Elma heb gemaakt en nu Dordja weer past.
Ook ben ik met een lieve vriendin die een huis in Frankrijk heeft en waar ik al een paar jaar met haar mee mag ,daar heb ik weer wat jam gemaakt kruisbes abrikoos en pruimen.Ook zijn we naar de markt geweest daar heb ik een doos noem heb de doos van pandora met allemaal bandjes en kantjes lintjes koopjes voor 10 euro.
En dan nog een paar dagen met mijn oudste zus naar Dresden met de nachttrein geweest, het hotel was een kasteel erg mooi.
Het naaien dat komt ook weer wat, eerst de luiertas de baby een meisje is er al.
En twee rugzakjes een vestje van een stofje wat ik al twee jaar heb het is een patroon van abc ,een kortbroekje uit de knippie .
Voor mijn oudste zus die binnen kort weer Oma wordt een lodger gemaakt klitteband moet er nog op en wie weet hoe groot een knoopsgat dat er in moet zijn?
Ook nog foto,s van allemaal glas kraalen die mijn oudste dochter Brenda maakt zij wil er straks workshops in geven ,ik zal het morgen proberen bij haar.
een heel verhaal zo

Nellie

2 opmerkingen:

  1. Je hebt toch een heleboel gedaan!!

    Ik hoop dat je energie weer snel op pijl is!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja dat hoop ik ook ben nu gestart met een programma herstel en balans voor kankerpatienten hier in het ziekenhuis voor 3 maanden.groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen