zondag 18 oktober 2009

Ben vandaag naar het stoffenspektakel in Leeuwarden geweest en heb weer wat stofjes gekocht.Zal proberen een turnpakje te maken voor Dordja maar ze is nog maar 3 jaar weet niet of er ook patroontjes van zijn?
En stof zilverlak voor mijn dochters willen ook een bodywarmer dan nog badstof rosé voor 2 badjasjes .De stip is gitzwart daar maak ik ballon rokken ook voor mijn dochters de blauwebloem is tricot en nog wollen stof voor een jas voor mijn zus.
O ja dat streepje is ook een beetje lak daar wil ik de roos ballonjas voor Dordja kan de rode lak bodywarmer wel overheen Dus werk genoeg maar de tijd die was er niet te koop .

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stoffen heb je weer gekocht! Je hebt veel plannen om te naaien, hoor. Ik weet als ik stof ga kopen nooit precies wat het gaat worden! Ik vind het ook wel jammer dat er geen kraampje met tijd te koop is, want ik wil nog zoveel leuks maken, of met de kids hun jongens- en meisjesmiddagen lekker rommelen. De dagen vliegen werkelijk voorbij. Ik verveel me geen moment! Hahaha, vind ik op zich niet erg hoor, maar een paar uurtjes per dag erbij zou soms niet gek zijn!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de Ottobre van vorig jaar staat een patroon van een turnpakje. Volgens mij is het kleinste maatje geschikt voor een 3 jarige. Mijn dochtertje heeft zo'n pakje gekregen voor haar "dansles" en daar is ze begonnen met 2.1/2 jaar.

  Mocht je het patroon willen hebben, mail me dan maar. Het mailadres vind je op mijn weblog.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jessica zal even zoeken of ik het kan vinden anders mail ik je, in ieder geval bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen