zaterdag 26 december 2009

kerst 2009

kerst

Ik heb eerste kerstdag pakjes onder de kerstboom gedaan voor de kleinkinderen met sinterklaas hebben ze thuis al van de ouders gehad ,en mijn kinderen vonden het met kerst ook leuk voor ze .
Maar wat kreeg ik van mijn dochter een heel bijzonder boek Oma vertel,s dus ik zal mijn geheugen maar eens laten werken , daar zal heel wat voorbij komen zowel veel vreugde maar ook verdriet voor hun heel waardevol ook omdat ik ongeneselijk ziek ben.
Ook voor de kleinkinderen wordt het bijzonder want hun Opi is al 8 jaar overleden dus ik heb veel te vertellen
Groetjes Nellie

woensdag 23 december 2009

Ik zit lekker bij mijn Omi voor de openhaard. omdat mijn moeder werkt ben ik met mijn broertje een paar daagjes bij mijn Omi.
Groetjes Mirko

maandag 21 december 2009

engeltjes

Heb ook wat engeltjes gemaakt voor mijn dochters ze zijn met de borduurmachine gemaakt en een kraal als hoofd
groetjes Nellie
Heb weer wat gemaakt dit keer een jas voor mijn zus ze heeft hem nog niet gepast ,dus foto met haar komt nog wel als ze hem ophaalt.
De sjaal was nog een restje wat ik over had.
Heb ook wat foto,s van de sneeuw het is hier niet te rijden van de oprit af dus binnen blijven De kinderen brengen mij de boodschapen hoop dat het wat beter word moet nog kerstcadeautjes kopen.
Wens ieder fijne feestdagen en een gezond 2010

dinsdag 8 december 2009


Ben weer druk aan het naaien geweest dit keer 3 badjassen maar wat geeft dat een troep blij dat ze afzijn
Heb ook twee paar slofjes gemaakt en een quilt deken waar de lapjes aanelkaar genaaid zijn nu de tussen en onderkant nog ..

donderdag 3 december 2009

Ben weer druk aan het naaien geweest heb voor Dordja een roos jas gemaakt heb hem al een keer gemaakt voor de zomer,maar die maat ging tot 104 en de dame is erg lang voor net 3jaar dus heeft Heidi mijn zus haar dochter het voor me overgetekend in maat 116 en heb de zakken maar wat van gemaakt .
Had nog een groot stuk nep bont weet niet wat ik er mee moet dus een soort kraag van gemaakt weet niet hoe ik die er op kan doen?.
De sjaal was over van de voering van de body warmer.
Ze wou ook wel even de rest passen een t,shirt voor Elma mijn andere kleindochter,het andere setje is voor iemand anders. Nu nor 3 badjasjes en nog wat rugzakjes dus ben nog niet uitgenaaid.